id4u

Welcome Welcome to our website

Sponsored Links





Premium Advertisement

Premium Advertisement

Premium Advertisement

Premium Advertisement

Nak Merawat Kulit Muka Berjerawat & Berjeragat?

NAK MERAWAT KULIT MUKA BERJERAWAT & BERJERAGAT? ~ Price : MYR 49


17 clicks
Advertiser ID : Meeracle By Syakiroh
Contact No : 60134302896
Ads Category : Beauty & Personal Care
Update : 18-01-2022
Follow Us :
Location : Bukit Mertajam Pulau Pinang




Description :

NAK MERAWAT KULIT MUKA BERJERAWAT & BERJERAGAT?


NAK MERAWAT KULIT MUKA BERJERAWAT & BERJERAGAT?

Tahukah anda cara nak merawat kulit muka berjerawat dan berjeragat?

 

Gemstone Facial Serum dan Cleanser Advanced Formula pon is superb products!

Gemstone Facial Cleanser Advanced Formula ni dapat memberikan pembersihan wajah secara mendalam dan sangat penting untuk mengelakkan pores tersumbat dan terlalu berminyak. jadi ni cara utama anda nak merawat kulit muka berjerawat dan berjeragat.

.

Cleanser ni pon memang sangat sesuai especially korang yang ada masalah jerawat atau jenis skin yang oily. Sebab selain daripada dapat bersihkan skin dan pori kita, ia juga dapat mengawal penghasilan minyak. Bila skin dah betul-betul bersih, takde la jerawat nak muncul nanti. So, nak merawat kulit muka berjerawat dan berjeragat kena la try.

.

Gemstone Facial Serum Advanced Formula ni guna buah Kakadu Plum yang ada 100x ganda vitamin C dari buah Oren. So tak mustahil la result pun 100x ganda lagi power! mudah sangat kan nak merawat kulit muka berjerawat dan berjeragat.

.

Serum ni pula dapat merawat skin yang ada parut-parut jerawat, jeragat, kulit kusam & membanti sekatakan tona kulit. Bila dah consistent, baru la skin nampak lebih healthy & glowing! So korang yang nak skin cantik, grab this products now okay!

.

https://wa.me/message/7BTNRAPYZKOLO1

.

#MEERACLE

#Skincare

#MEERACLEleadingtheway

#MenjadidenganMEERACLE

#MEERACLEadvancedformula



NAK MERAWAT KULIT MUKA BERJERAWAT & BERJERAGAT?


Keywords Tags: Pencuci muka untuk jeragat, Jeragat hitam di muka, Punca jeragat susah hilang,




Disclaimer
This advertisement and the information related to it are provided and maintained by the advertiser. id4u.my is not responsible and can not guarantee the accuracy or completeness of this advertisement.





Disclaimer
This advertisement and the information related to it are provided and maintained by the advertiser. id4u.my is not responsible and can not guarantee the accuracy or completeness of this advertisement.


MYR 27

588 clicks

Rahsia Solat Cara Solat Yang Betul

Share to

MYR 0

506 clicks

Berry Jaga Produk Tenaga Lelaki +601111983461

Share to

Sponsored Links

Premium Advertisement

Most Popular