id4u

Welcome Welcome to our website

Sponsored Links



Premium Advertisement

Premium Advertisement

Premium Advertisement

Premium Advertisement

Cleo Sabun Muka Dan Badan, Cleo Secret Beauty Sabah

Cleo sabun muka dan badan, Cleo secret Beauty sabah ~ Price : MYR 00


194 clicks
Advertiser ID : Mrsgoogle
Contact No : 60178299189
Ads Category : Affiliate & Reseller
Update : 09-02-2019
Follow Us :
Location : Malaysia Kota Kinabalu Sabah




Description :

Cleo sabun muka dan badan, Cleo secret Beauty sabah

Cleo secret Beauty sabah,sabun daki, Cleo sabun muka dan badan,cleo VIRAL,sabun viral

Cleo secret Beauty Sabah |+60178299189

SALAH SATU BAHAN DALAM CLEO

.

Arbutin adalah sejenis bahan daripada tumbuh-tumbuhan iaitu dari daun bearberry, cranberry, mulberry atau blueberry shrubs, dan juga terdapat pada kebanyakan pear. 

.

Bahan-bahan ini dapat meghasilkan melanin. 

.

Arbutin merupakan ekstrak tumbuhan yang membantu mencerahkan kulit dengan cepat dan berkesan, menghilangkan kesan burn pada badan dan muka, dan memudarkan bintik-bintik hitam pada kulit..

Sabun badan yang boleh pakai sekali dengan muka tu tanda nya memang sabun tu selamat, PH tak tinggi. Tak caya pergi lah cuba pakai sabun buku jenama apa pun tenyeh kat muka tu tengok jadi apa. Dengan cleo ni memang selamat tau.. badan sekali muka boleh pakai malah merawat kulit. Pakai sehari 10 kali pun takpe. Melembapkan kulit yang kering, tambah2 yang duduk bekerja dalam aircond tu. 

Yang pasti kena konsisten dan sabar sebab bahan2 dalam sabun cleo ni organic dan natural.


Xsangka betul!

Dengan seketul CLEO boleh seimbangkan PH skin korang jugak. Kulit kering kalau cuci kerap kali xkan jadi kering malah akan bertambah lembap dan glowing. Yang kulit berminyak plak bila cuci dengan CLEO skin akan jadi kurang berminyak.

Wahhh xsangka betul banyak manfaat seketul CLEO ni bukan sekadar sabun biasa tapi kaya dengan bahan² yang memuaskan.

Nak tahu kesan dia kena try dulu ye. Belum cuba belum tahu dah cuba confirmm yang lain tolak tepi.

Whatsapp www.wasap.my/60178299189/CLEO

#CleoSecretBeautyKotakinabalu
#whiteningboostersoap
#skinrepair



Cleo sabun muka dan badan, Cleo secret Beauty sabah


Keywords Tags: Cleo secret Beauty sabah,sabun daki, Cleo sabun muka dan badan,cleo VIRAL,sabun viral




Disclaimer
This advertisement and the information related to it are provided and maintained by the advertiser. id4u.my is not responsible and can not guarantee the accuracy or completeness of this advertisement.


Sponsor Ads

1000 clicks


Ads By Google

MYR 100

250 clicks

Cara Mudah Buat Iklan Murah Di 1st Page Google I 016 3299137

MYR 000

57 clicks

Myetherpony Japan China Hong Kong Korea Malaysia & Vietnam

MYR 156

871 clicks

Ubat Kencing Manis Terbaik Murah Jerantut

MYR 156

890 clicks

Ubat Kencing Manis Terbaik Murah Temerloh

MYR 10

1 clicks

Hunna

MYR 5

51 clicks

Mesin Cili Melaka +60196666586

MYR 4500

598 clicks

For Rent-condo Isola Next To Subang Empire I Leena Property

MYR 0

38 clicks

Chocodaps Coklat Sedap

MYR 35.00

362 clicks

Jamu Kak Ja

MYR 320000

191 clicks

Apartment Untuk Dijual Ukay Perdana

MYR 70

107 clicks

Tuisyen Cepat Membaca

Sponsored Links

Latest Advertisement

Premium Advertisement

Premium Advertisement



Most Popular