id4u

Welcome Welcome to our website

Sponsored Links



Premium Advertisement

Premium Advertisement

Premium Advertisement

Premium Advertisement

Air Kangen Free Klorin, Free Bakteria Dan Free Heavy Metal

AIR KANGEN FREE KLORIN, FREE BAKTERIA DAN FREE HEAVY METAL ~ Price : MYR 0


54 clicks
Advertiser ID : Azmi Mat Sari
Contact No : 01118729370
Ads Category : Food & Drink
Update : 07-09-2018
Follow Us :
Location : Kuala Lumpur




Description :

IBU DAH TAK LARAT NAK JAGA AWAK.

Saya percaya, pengorbanan seorang ibu ini sangat besar.

Siapa yang ada anak, mesti faham keadaan ini.

Bila anak kurang sihat, kita sebagai ibu akan jadi orang pertama yang paling risau.

.

Saya selalu cadangkan para ibu untuk bagi anak minum air kangen.

Kenapa?

Manfaat 1 - NILAI ALKALI TINGGI

Manfaat 2 - ANTI-OKSIDA TINGGI

Manfaat 3 - MIKRO CLUSTER

Banyak lagi manfaat Kangen Water yang lebih dari sekadar hanya air untuk diminum.

Impian saya, adalah meembantu golongan ibu untuk mempunyai anak yang sihat.

Dan cara untuk mencapai impian itu adalah memberikan air yang sihat.

Saya tak mahu para ibu mengeluh apabila anaknya kerap tak sihat.

Saya tak mahu dengar kata-kata ini keluar dari mulut seorang ibu,

"Ibu dah tak larat nak jaga awak, ibu dah penat."

.

Siapa yang nak saya share tentang air Kangen dan perbezaan dia dengan penapis air lain?

Whatsapp saya je guna nombor ini: 0192784775 (Azmi)

Atau malas nak save no, klik jer link ni: http://nak.la/AirSihat

Saya tunggu anda Whatsapp.



AIR KANGEN FREE KLORIN, FREE BAKTERIA DAN FREE HEAVY METAL


Keywords Tags: Menunda penuaan, Menangkal radikal bebas, Micro Clustering, Membersihkan tubuh, Kaya Antioksidan,




Disclaimer
This advertisement and the information related to it are provided and maintained by the advertiser. id4u.my is not responsible and can not guarantee the accuracy or completeness of this advertisement.


Sponsor Ads

1000 clicks


Ads By Google

MYR 500

121 clicks

Booking Slot Package Wedding For 1000pax

MYR 001

21 clicks

Bjaga|bjaga 360x|khasiat Ubijaga|testimoni 601111983461

MYR 59

24 clicks

Krim Pelangsing Badan Paling Berkesan I 60126764118

MYR 00

145 clicks

Enhance Microcirculation Promote Better Health | 60192029972

MYR 0.00

48 clicks

Cara Menggunakan Pink Lady Body Perfection | +60137443815

MYR 55

256 clicks

Secret Coffee

MYR 250000

75 clicks

Bina Rumah Atas Tanah Sendiri Di Kelantan Kereta Api

MYR 499000

72 clicks

Beli Atau Jual Rumah Shah Alam

MYR 30

775 clicks

Cara Mudah Belajar Sambung Huruf Dengan Hijaaq

MYR 0

147 clicks

Skim Rumah Mampu Milik|belirumahzerodeposit.com|0103200125

MYR 0

20 clicks

Cara Dropship Di Shopee Malaysia

Sponsored Links

Latest Advertisement

Premium Advertisement

Premium Advertisement



Most Popular