id4u

Welcome Welcome to our website

Sponsored Links

Premium Advertisement

Premium Advertisement

Premium Advertisement

Premium Advertisement

Melembabkan Rambut dengan Vibes Hair Serum Dari Sharman

melembabkan rambut dengan Vibes hair serum dari Sharman ~ Price : MYR 18


640 clicks
Advertiser ID : Najiha Online
Contact No : 60172578101
Ads Category : Beauty & Personal Care
Update : 06-08-2017
Follow Us :
Location : Nilai
Description :

melembabkan rambut dengan Vibes hair serum dari Sharman  

Sedikit orang mengetahui apa itu hair serum dan bagaimana manfaatnya bagi rambut. Hair serum merupakan salah satu produk rawatan rambut yang jarang sekali orang gunakan, biasanya para wanita khususnya hanya memakai produk penjagaan rambut seperti syampu, topeng rambut, dan kondisioner. Sedangkan hair serum jarang sekali digunakan. Apa sih hair serum itu? Apa bagusnya buat rambut? Sebenarnya serum bagus lho buat kesihatan rambut anda. Ingin tahu apa kelebihannya? Yuk simak kelebihan hair serum bagi rambut di bawah ini: 

1. Melindungi rambut dari sinar UV 
Ya, hair serum sebagai UV protection yang sangat ampuh melindungi rambut daripada sinaran UV yang membantu mengurangkan kerosakan rambut serta dari ancaman radikal bebas akibat sinar Ultra Violet ini. Selain itu, serum juga berguna untuk melindungi rambut daripada pencemaran udara seperti debu, kotoran, dsb. 

2. Meluruskan rambut 
Dengan menggunakan hair serum, biasanya rambut secara tidak langsung akan lurus dan mudah diurus secara semulajadi lho! Apabila rambut kusam dan susah diatur jika memakai serum ini rambut akan menjadi lebih mudah dirapikan. 

3. Merawat kerosakan 
Manfaat serum yang ketiga iaitu dapat mengurangkan kerosakan pada rambut. Dengan menyapukan serum secara teratur sesudah keramas, maka rambut akan lebih terjaga dari kerosakan. 
Serum sangat berkesan bila digunakan oleh anda yang mempunyai permasalahan rambut seperti bercabang, patah - patah, dan kering yang disebabkan oleh panas matahari, produk pengering rambut, dsb. Gunakan serum ini secara teratur, selain itu lengkapi dengan pemilihan produk penjagaan rambut lain agar lebih maksimum. 

4. Membuat rambut lebih berkilau 
Hair serum juga boleh membantu rambut anda lebih berkilau, ladies! Serum juga boleh menjadikal rambut lebih indah, lebih ringan dan berkilau, sehingga pada saat panjang sehingga nampak seperti rambut sihat. Nah, agar rambutmu tidak kering dan kasar pakai hair serum secara teratur selesai mencuci ya! 

5. Perlindungan dari alat penggayaan rambut 
Setelah anda menggunakan alat penggayaan rambut seperti pencatok dan pengeriting biasanya rambut jadi bermasalah walaupun mengalami kerosakan. Nah, solusinya anda boleh memakai serum ini untuk menjadi pelapis yang dapat menghalang kerosakan rambut akibat pemakaian alat penggayaan tersebut. 

6. Melembabkan rambut 
Untuk melembapkan rambut secara efektif gunakan setelah pemakaian perapi. Biasanya, serum dianjurkan untuk dipakai pada keadaan rambut yang rosak untuk memulihkan keadaan rambut yang bermasalah dengan cepat. Akan tetapi pemakaian serum untuk rambut sihat pun boleh membuat vitalitas dan penamilan rambut anda lebih optimum ladies!

Ok, ladies sudah tahu kan banyaknya manfaat serum bagi rambut anda? Anda boleh menggunakan serum secara teratur untuk menjaga kesihatan rambut anda. Jangan ragu lagi untuk mengaplikasikan serum untuk rambut anda ya, Ladies!

 


melembabkan rambut dengan Vibes hair serum dari Sharman


Keywords Tags:
Disclaimer
This advertisement and the information related to it are provided and maintained by the advertiser. id4u.my is not responsible and can not guarantee the accuracy or completeness of this advertisement.


Sponsor Ads

1000 clicks


Ads By Google

MYR 001

55 clicks

Berry Jaga Cod Kuantan| Ubat Kuat Tenaga Batin 601111983461

MYR 10

29 clicks

Air Freshener Dexandra Berapa Ml

MYR 001

47 clicks

Ubat Sakit Lutut Jus Tigas 601111983461

MYR 500000

66 clicks

Karya Residensi Klang

MYR 0

28 clicks

Eziclean | Sabun 3 Beradik | Taman Skudai Indah | 0163934422

MYR 170

42 clicks

Tak Tahan Lama

MYR 0

101 clicks

Pakej Perkahwinan Dan Dewan Lengkap Daftar

MYR 3

225 clicks

Jual Anak Betik Baka Terbaik "anak Betik Malaysia"

MYR 18

868 clicks

Hair Serum Coconut Oil

MYR 40000

723 clicks

Fishing Bot Rm 40,000 - Ulu Tiram

MYR 0

223 clicks

Pembekal "muruku Halal" "hari Raya" Terbaik Di Malaysia 2

Sponsored Links

Latest Advertisement

Premium Advertisement

Premium AdvertisementMost Popular