id4u

Welcome Welcome to our website

Sponsored Links



Premium Advertisement

Premium Advertisement

Premium Advertisement

Premium Advertisement

Earlybirds Promotion! Wedding Package Idcc Shah Alam

EarlyBirds Promotion! wedding package Idcc Shah Alam ~ Price : MYR 500


143 clicks
Advertiser ID : Najiha Online
Contact No : 60172578101
Ads Category : Services
Update : 08-04-2018
Follow Us :
Location : Shah Alam Selangor




Description :

EarlyBirds Promotion! wedding package Idcc Shah Alam 

EarlyBirds Promotion! wedding package Idcc Shah Alam 500 / 1000 pax 2019 Selangor 0172578101 | BOOKING WEDDING DATE

EarlyBirds Promotion! wedding package 500 / 1000 pax Idcc Shah Alam2019 Selangor 0172578101 |  Kami terima banyak tempahan booking untuk set appointment , kami open pilihan berbayar deposit appoinment sebagai melihat rakan - rakan yang serius untuk pakej kahwin kami

Bayaran ini akan di pulangkan kembali jika selepas appointment anda tidak berminat untuk pakej yang kami tawarkan

Ketika ini tarikh telah ramai booking untuk majlis mereka berjalan dengan lancar

WHAT .... Tempat Dewan Tutup !!!
.
.
Tunang bagi info tempat dewan nak sanding TUTUP dan ada banyak TERTIPU DENGAN WEDDING PLANNER ...

mau menjerit .. bila tau duit deposit di bawa lari..

》》》 Lagi menjerit bila tarikh wedding dah tak dapat di tempat wedding lain ..dewan penuh setiap minggu ..

Kami sedia membantu seandainya tempat tarikh yang tuan pilih masih kosong . 2018 - 2019 ramai dah mula booking ...

kami berpengalaman urus majlis kahwin ramai ketika ini. ARTIS pun ada..

Kenal tak tauke jambu ..
ni tgk video dia disini : https://www.youtube.com/watch?v=iNsD7dXR1Xc

anda pun boleh buat macam nie .tapi kena cepat lock date . whatsapp kami dengan segera kalau lambat memang tak dapat tolong . ..

http://www.wasap.my/60172578101/AM+Sis+Info+Pakej
http://www.wasap.my/60172578101/AM+Sis+Info+Pakej



EarlyBirds Promotion! wedding package Idcc Shah Alam


Keywords Tags:




Disclaimer
This advertisement and the information related to it are provided and maintained by the advertiser. id4u.my is not responsible and can not guarantee the accuracy or completeness of this advertisement.


Sponsor Ads

1000 clicks


Ads By Google

MYR 001

113 clicks

Kelebihan Hibah Takaful

MYR 001

22 clicks

Pemborong Dan Pembekal

MYR 001

22 clicks

Berry Jaga Cod Sabah | Ubat Kuat 601111983461

MYR 75

124 clicks

Agen Lentik Dara Segamatkurus Sihat Cantik

MYR 580000

207 clicks

Bungalow Bukit Beruntung Rawang Untuk Di Jual

MYR 0

492 clicks

New Marudu Mimi Restaurant Halal

MYR 0

73 clicks

Cheap Elderly Toilet Accessories|67430250

MYR 001

19 clicks

Penawar Sakit Lutut Paling Berkesan Jus Tigas 601111983461

MYR 001

40 clicks

60179718976 | Kombo Bajet Nr Nona Roguy

MYR 0

17 clicks

Garam Buluh | Wangsa Maju | 0163934422

MYR 185

131 clicks

Essential Skincare Baby Joielle

Sponsored Links

Latest Advertisement

Premium Advertisement

Premium Advertisement



Most Popular