id4u

Welcome Welcome to our website

Sponsored Links



Premium Advertisement

Premium Advertisement

Premium Advertisement

Premium Advertisement

Invite Semua Orang Yang Like Post Anda

Invite semua orang yang like post anda ~ Price : MYR 120


736 clicks
Advertiser ID : Alias Mohd
Contact No : 60197562974
Ads Category : Services
Update : 12-07-2017
Follow Us :
Location : Online




Description :

Fanpage Invite All People who Like your Posts

https://cpdotcom.onpay.my/order/form/lcpro/ummi68

Ada yang bertanya, perlu ke tambah like di fanpage?

Saya pernah kata dulu kepada mereka yang ‘berlagak’ dengan jumlah like ratus ribu di page mereka

“kalau ada sejuta like pun, tidak mendatangkan sales, tiada guna”

Jadi, perlu ke tambah like?

jawapan saya

PERLU!


AIK?

 

Kata tadi tak ada guna kalau banyak like tapi tak convert, tapi kenapa perlu tambah like pula

Penjelasan:

Like ni umpama traffic. Makin banyak traffic, makin banyak sales.

Andaikan conversion produk andaialah 10%.

ada 100 trafik = 10 sales
ada 1000 trafik = 100 sales
ada 10,000 trafik = 1000 sales

Nampak tak bagaimana trafik ni bantu anda banyakkan sales?


SALAH TRICK

Yang berlaku sekarang ialah page anda banyak like, banyak trafik tetapi tak ada sales.

Puncanya ialah orang yang like tu semuanya tak targeted, so kalau diorang tak minat dengan produk anda, macam mana nak beli. kan?


TRICK SIMPLE

Ada trick simple untuk tambah like di fanpage dengan targeted prospect.

Waaaaa, best kan?

Diorang dah minat produk, anda pula tayang iklan kat diorang, senang sket la diorang nak beli berbanding orang lain.

Nak tahu trick ni?

Kalau nak tahu, sila reply email ni sekarang dengan kod

“Trick Like FB”

Kalau ramai reply, nanti saya story sket macam mana nak dapatkan like yang targeted supaya lebih mudah buat sales.

Reply sekarang!

See ya,
Iffat Salleh
CP

Ps: Kalau taknak tahu, tak perlu reply. Anda boleh teruskan buang duit untuk tarik like yang belum tentu boleh buat sales tu~



Invite semua orang yang like post anda


Keywords Tags:




Disclaimer
This advertisement and the information related to it are provided and maintained by the advertiser. id4u.my is not responsible and can not guarantee the accuracy or completeness of this advertisement.


Sponsor Ads

1000 clicks


Ads By Google

MYR 0.00

83 clicks

Pink Lady Body Perfection Terengganu

MYR 0.00

40 clicks

Berniaga Di Shopee Dengan Betul

MYR 100

52 clicks

Kecutkan Cyst Dan Fibroid I 60126764118

MYR 90

48 clicks

Cegah Kanser Ovari Dengan Berkesan I 60126764118

MYR 0.00

37 clicks

Sakit Lutut Kanan

MYR 000

163 clicks

Bitcoin Miracle-bitcoin Miracle Guide Review - Trusted

MYR 0001

30 clicks

Tembakau Malaysia

MYR 75

132 clicks

Testimoni Lentik Dara|+601111983461

MYR 150

156 clicks

Lemonex Advance Petua Orang Lama Kuruskan Badan

MYR 139

198 clicks

Lemonex Tips Kuruskan Badan Yang Terbaik

MYR 36

577 clicks

Merawat Berkesan Hiperaktif

Sponsored Links

Latest Advertisement

Premium Advertisement

Premium Advertisement



Most Popular