id4u

Welcome Welcome to our website

Sponsored Links

Premium Advertisement

Premium Advertisement

Premium Advertisement

Premium Advertisement

Fingo Apps

FINGO APPS ~ Price : MYR 199


113 clicks
Advertiser ID : Azmanisa
Contact No : 60123851693
Ads Category : Affiliate & Reseller
Update : 16-05-2020
Website : Fingo Apps
Follow Us :
Location : Kajang
Description :


Dropship terhebat masa kini

JANA PENDAPATAN DENGAN FINGO APPS

Fingo Apps

Anda bersedia buat duit denganfingo apps? Samada ingin dijadikan platform ini sebagai dropship atau anda sharing dan menjana dengan menjadi Business Owner (BO) fingo. 

Fahamkan teknik marketing ini untuk menjana dengan menguasai teknik - teknik SEO.

APA ITU FINGO?

  • Fingo merupakan aplikasi shopping terbaru di Malaysia seperti Shopee dan Lazada.
  • Pasukan pengasas Fingo terdiri daripada eksekutif Alibaba. Fingo adalah platform e-dagang sosial yang baru, sah, dan sepenuhnya dibiayai dengan model S2B2C.
  • Fingo komited untuk memilih produk berkualiti dari Tmall dan Taobao di luar negara.
  • Fingo menyediakan platform keusahawanan yang berkualiti tinggi untuk semua orang, supaya semua orang boleh mendapatkan peluang keusahawanan melalui platform ini untuk merealisasikan impian keusahawanan mereka.
  • Berdasarkan perisian social seperti Facebook, Instagram, WhatsApp dan WeChat, Fingo mencipta ekosistem berorientasikan jualan berdasarkan hubungan sosial.
  • Fingo menyediakan perkhidmatan ”one-stop” untuk pra-jualan, selepas jualan, perkhidmatan pelanggan, logistik, dll, tanpa risiko stok.

 

 

Ringkasnya, Taobao, Lazada, Shopee, membina platform, peniaga menjual barang, pembeli memilih barang untuk membeli barang, keuntungan disumbangkan oleh platform perniagaan. Platform Fingo pula menghubungkanbarangan dan pengguna. Penjual kami adalah ahli kami, para ahli membantu mempromosikan, dan keuntungan dikaitkan dengan ahli promosi kami.

Untuk menyenangkan pengguna kami di Fingo. Kami telah membuat banyak subsidi mengenai komoditi. Seterusnya, untuk membuat semua orang dapat membeli barangan yang lebih murah, kami juga akan menawarkan banyak kupon kepada pengguna baru. Jadi, sebenarnya kami membantu untuk mempromosikan barangan dan juga memberi manfaat kepada orang-orang di sekitar kami. Biarkan semua orang dapat membeli barangan yang lebih murah dan lebih terjamin. Malaysia kekurangan platform e-dagang yang khas untuk menjadikan kehidupan lebih mudah untuk semua orang.

Fingo ingin melakukan sesuatu seperti ini. Kami bukan mendapat keuntungan daripada kawan-kawan. Kami hanya berkongsi aplikasi beli-belah sendiri. Dan kami memberi peluang kepada orang di seluruh dunia yang ingin menjana pendapatan untuk memulakan perniagaan sambilan.

Menarik bukan? Tengok video di bawah ini pula.

 

SIAPA PENGASAS FINGO?

 

  1. Yi Jianping (terkenal sebagai Dong Fang) mempuyai pengalaman yang luas dalam teknik jualan, promosi internet dan e-dagang. Kemahiran ini dipelajari dan terkumpul selama 13 tahun bekerja di Alibaba Group.Sejak 2004, semasa bekerja di Alibaba Group, Yi Jianping telah mengambil bahagian dalam banyak penentuan strategik dan telah mencapai prestasi yang mengkagumkan.Antaranya adalah penubuhan Ali Mom, jabatan pemasaran dalam talian Alibaba, jenama dan peruncit terbesar di China.Sebelum membuka platform e-dagang sosial Fingo, Yi Jianping adalah pengarah kanan Alibaba Pictures.
  2. Wang Nan (terkenal sebagai Messi) mempunyai pengalaman luas dan pengetahuan profesional dalam pelbagai e-dagang. Beliau telah mengumpulkan kepakaran dan pengalaman dalam pengurusan rantaian jualan dan bekalan semasa bekerja di Baidu. (Baidu, sebuah syarikat teknologi multinasional yang mengkhusus dalam perkhidmatan dan produk berkaitan internet di China, serta Alibaba Group)Selepas meninggalkan Alibaba Group pada tahun 2013, beliau berusaha untuk menubuhkan syarikat pertamanya, khusus untuk kedai dalam talian. Beliau telah membangunkan syarikat itu menjadi sebuah syarikat yang berjaya dengan 70 kedai dalam talian dan jualan tahunan mencecah beberapa ratus juta yuan.Memandangkan Wang Nan mempunyai pemahaman yang lebih mendalam tentang sistem keahlian bekalan rantaian dan jualan di China, beliau telah menjadi ahli pasukan pengasas Fingo. Beliau memimpin Fingo menjadi platform e-dagang sosial yang berjaya menggabungkan sosial media dan e-dagang.
  3. Liu Yundong (terkenal sebagai Da Ming) mengkhusus dalam pengurusan pembekal dan kedai dalam talian. Kemahiran dan pengalaman ini dipelajari dan dikumpulkan di Jabatan Perniagaan Ali Mom dari tahun 2005 hingga 2011.Beliau adalah pakar dalam pengurusan kedai dalam talian, terutamanya dalam pemasaran, pengiklanan dan pengalihan. Dari 2012 hingga 2016, kepakarannya membantu jenama fesyen Youzi Meiyi mencapai jualan tahunan sebanyak 300 juta yuan.Dengan kepakaran dan wawasannya dalam rantaian bekalan fesyen, beliau menubuhkan syarikat pertamanya pada tahun 2017 untuk mencipta jenama yang berpengaruh dalam arena jualan dalam talian. Sekarang beliau adalah ahli pasukan pengasas Fingo, beliau menyumbangkan pengetahuan profesional dan pengalamannya yang berharga di dalam perniagaan Fingo.

STRATEGI JENAMA DAN PEMILIHAN FINGO

 

Fingo kini sedang menjalankan promosi e-dagang sosial di Asia Tenggara. Malaysia dipilih sebagai pusat pertama bagi pusat politik dan budaya Asia Tenggara. Kami aktif mempromosikan di Malaysia dan berharap ahli kami dapat membantu kami memajukan projek ini ke negara-negara lain. 

Tahun ini kami merancang melengkapkan tata letak negara Asia Tenggara lain seperti Vietnam, Thailand, dan Indonesia. Kini terdapat lebih daripada 2,000 jenis barang di platform, dan 5,000 akan dicapai pada bulan Mei.

Seterusnya, kami akan menggunakan kaedah pemilihan digital untuk membawa produk yang paling popular dan murah di Tmall, TaoBao, Lazada dan Shopee ke dalam Fingo. 

Semua barangan yang disukai ramai di Malaysia akan dihantar ke gudang Malaysia dan dihantar kepada pembeli kami dalam masa tiga hari.

Pada masa yang sama, kami akan terus mencari barangan baik tempatan. Pada akhirnya, ahli dan pengguna kami boleh membeli dan berkongsi produk baik global yang kos efektif tanpa meninggalkan rumah.

 

 

Dalam buat fingo affiliate ini, mereka berikan link affiliate hanya untuk rakan yang upgrade pakej Business Owner (BO) , jadi ambil peluang awal untuk anda promosi app ini di social media, ramai pengguna anda akan jana pendapatan bila setiap kali mereka membeli .

Jika anda ada akaun fanpage yang mempunyai ramai fans, maka ambil peluang ini untuk anda gunakan medium fingo ini untuk dijadikan duit. 

Saya memilih fingo sebab, barangan mereka adalah terus dari kilang dan ianya mampu membuatkan pembeli atau user membuat repeat sales dan saya juga boleh gunakan platform ini untuk buat dropship jualan produk ke tempat lain, malah ke luar negara sekali pun.

A win-win situation.

 FINGO APPS


Keywords Tags: buat duit dengan fingo, fingo apps, baucer fingo, barang murah fingo
Disclaimer
This advertisement and the information related to it are provided and maintained by the advertiser. id4u.my is not responsible and can not guarantee the accuracy or completeness of this advertisement.


Sponsor Ads

1000 clicks
Ads By Google

MYR 0.00

183 clicks

Effenzee Myracle Lotion Testimoni

MYR 001

101 clicks

B Jaga|bjaga 360x|khasiat Ubi Jaga|601111983461

MYR 001

77 clicks

Milk Booster Melktogen 601111983461

MYR 0

90 clicks

Minuman Terbaik Susu Kambing Durian Belanda +60173387920

MYR 175

236 clicks

Danshen Plus Buang Kolestrol | 0139809972

Sponsored Links

Premium Advertisement

Premium AdvertisementMost Popular