id4u

Welcome Welcome to our website

Sponsored Links





Premium Advertisement

Premium Advertisement

Premium Advertisement

Premium Advertisement

Belajar Teknik Online Marketing Dalam Tempoh 30 Hari

Belajar teknik online marketing dalam tempoh 30 hari ~ Price : MYR 150


59 clicks
Advertiser ID : Nor Azman Bin Md Isa
Contact No : 60123851693
Ads Category : Education
Update : 29-07-2019
Follow Us :
Location : Kajang




Description :

Fasa 1 (Day 1-4)
Fast Track Sales Online 
(16 video)

 
 

Anda akan belajar modul Fast Track Sales Online selama 4 hari dengan mendalam dan details. Modul ni akan start buka minda anda tentang kenapa dan mengapa sampai sekarang bisnes anda susah nak growing? InsyaALLAH selama 4 hari ni, anda akan dapat tengok miracle bisnes anda mulai naik dan naik. InsyaALLAH 🙂

 
 

Fasa 2 (Day 5-7)
Whatsapp Marketing
(13 video)

 
 

Fasa 2 ni anda akan belajar selama 3 hari straight tentang stategi marketing di Whatsapp yang dah lama saya simpan dan buat sorang-sorang tanpa share kat sape-sape pun sebelum ni. Hehe.
Anda akan belajar cara nak manage betul-betul Whatsapp, buat task flow, buat auto reply bot untuk mudahkan close sale 24 jam, auto post di group Whatsapp dan yang best Whatsapp Blaster untuk blast ke any number!

 
 

Fasa 3 (Day 8-10)
Instagram Marketing
(15 video)

 
 

Fasa seterusnya adalah berkenaan dengan Instagram Marketing. Saya bongkarkan tips dan tricks camna saya dapat naikkan follower IG saya kepada lebih 200 ribu followers dalam masa kurang satu jam!
Dan saya akan share juga tips dan tricks yang killer dan power!

 
 

Fasa 4 (Day 11-17)
Facebook Personal Marketing
(18 video)

 
 

Dalam masa 7 hari, anda akan belajar fasa 4, iaitu Facebook Personal Marketing. Yang ni saya akan share camna step dari sekecil-kecil step buat bisnes di FB personal sehinggalah sebesar-besar step untuk dapatkan sales yang meletop dengan hanya zero cost marketing!

 
 

Fasa 5 (Day 18-20)
Facebook Ads Marketing
(9 video)

 
 

Fasa 5 adalah untuk belajar trick yang saya selalu pakai di Facebook Ads. Trick ni lah yang menghasilkan pulangan yang berbaloi untuk bisnes saya. Alhamdulillah 🙂 

 
 

Fasa 6 (Day 21-23)
Shopee Marketing
(3 video)

 
 

Selama 3 hari anda akan bertapa dengan saya untuk belajar Shopee Marketing! Saya akan bongkarkan camna saya dapat buat sales RM 100,000 di Shopee senang-senang je!

 
 

Fasa 7 (Day 24-30)
Website 
(20 video)



Belajar teknik online marketing dalam tempoh 30 hari


Keywords Tags: Strategi Marketing 30 Hari Non-Stop, Fast Track Sales Praktikal, zero to hero in 30 days, Whatsapp




Disclaimer
This advertisement and the information related to it are provided and maintained by the advertiser. id4u.my is not responsible and can not guarantee the accuracy or completeness of this advertisement.


Sponsor Ads

1000 clicks


Ads By Google

MYR 150

131 clicks

Medical Card Terbaik | Aia Takaful | 0183686710

MYR 69

90 clicks

Tips Kurus Cepat Drinxtox Effenzee +601111983461

MYR 139

162 clicks

Lemonex Ubat Kurus Badan Paling Popular

MYR 200000

230 clicks

Teres Dua Tingkat Untuk Di Jual Di Bukit Beruntung 2018

MYR 0.00

189 clicks

Soloco Candy Penawar Kencing Manis Online Terhebat Pahang

MYR 170

73 clicks

Tak Tahan Lama

MYR 450

188 clicks

Camry Sewa | 013 612 6060

MYR 0001

104 clicks

Tembakau Jawa

MYR 21

96 clicks

Maajun Anggun Bistari | Stokis 60126022861

MYR 0

41 clicks

Jtx | Kuala Lumpur | 0162028456

Sponsored Links

Latest Advertisement

Premium Advertisement

Premium Advertisement



Most Popular