id4u

Welcome Welcome to our website

Sponsored Links



Premium Advertisement

Premium Advertisement

Premium Advertisement

Premium Advertisement

Foundation Mencegah Dan Merawat Jerawat | 60106004949 

Foundation Mencegah dan Merawat Jerawat | 60106004949  ~ Price : MYR 001


26 clicks
Advertiser ID : Ermalisa Rahman
Contact No : 0106004949
Ads Category : Beauty & Personal Care
Update : 21-05-2019
Follow Us :
Location : Johor




Description :

Foundation Mencegah dan Merawat Jerawat | 60106004949 

Kulit yang cerah dan bersih tanpa jerawat dan tanpa jeragat adalah yang paling diimpikan oleh setiap wanita. Bila tengok muka kawan yang flawless, jeles la juga. Agak-agak apa yang mereka guna ye?

Jom mama kongsi apa yg diamalkan untuk kulit glowing & flawless!

Perkenalkan CHARMS FOUNDATION (MAKE UP) pelindungan asas yang diperlukan oleh kulit kita supaya ianya terlindung daripada sinar UV yang membahayakan & sangat unik di mana ianya adalah foundation pertama yang menggabungkan COLLAGEN dan APPLE STEMCELL.

Ianya juga digunakan untuk menyerlahkan lagi kulit wajah dengan menutup cela-cela agar kulit nampak bersinar dan bersih. Jangan risau tentang warna-warna foundation yang berbeza dengan kulit wajah kita kerana Charms foundation akan blend dengan warna kulit kita sejurus kita berpeluh. MAGIC KAN?
Charms foundation mengandungi SPF 15 di mana kandungan SPF ini adalah yang paling normal bagi semua kulit setelah beberapa kajian dibuat.

Charms Foundation diuji di SIRIM dan Makmal Racun Negara serta mendapatkan pengiktirafan HALAL JAKIM serta dianugerahkan SuperHealth Brand dan Top Brand Award yg bertaraf farmasi antarabangsa..

Paling penting, ianya bebas merkuri & segala logam2 yg dapat merosakkan janin kerana 60% kosmetik yg kita pakai masuk ke dalam darah..

Bahan-bahan Charms Foundation:
Apple Stem Cell
• Mengatasi masalah penuaan
• Mengembalikan keremajaan Kulit
• Mengatasi masalah Jeragat
• Mencerahkan Kulit
Kolagen
• Kolagen dapat membantu mengekalkan kecantikan.
• Untuk awet muda.
Minyak Kelapa Dara
• Minyak Kelapa Dara melembutkan dan membantu mengurangkan kekeringan dan kekenduran kulit.
• Memberi perlindungan dari sinaran ultraviolet yang membahayakan kulit anda.
Minyak Zaitun
• Untuk awet muda, anti penuaan dan menyerikan wajah.
• Untuk mengatasi masalah kulit muka berjerawat, parut atau melecur.

Kelebihan Charms Foundation:
✔Menyerlahkan lagi kulit wajah (kesan yang lebih flawless dan cerah-tidak berminyak).
✔Mencerahkan kulit dari masalah kekusaman, tona tidak sekata dan masalah kulit yang lain.
✔Memberikan perlindungan dari sinaran UV iaitu punca utama masalah jeragat
✔Menambahkan kolagen yg dapat membantu menegangkan kulit wajah.
✔Memperbaiki tisu-tisu yang rosak di bahagian yang disapukan.
✔Anti jerawat.
✔Tidak basah atau berminyak.

Tips menggunakan Charms Foundation agar nampak glowing & flawless
Langkah pertama : Pastikan wajah anda bersih sebelum menyapu CHARMS.
Langkah kedua : Guna berus / span untuk mendapat hasil yang lebih rata sempurna dan lebih tahan lama.
Langkah ketiga : Mulakan sapuan CHARMS pada bahagian tengah wajah anda iaitu kening, hidung dan dagu. Jangan lupa sapukan juga pada bawah mata dan kelopak mata supaya mudah untuk anda apabila menggunakan eye shadow.

Sangat simple kan?? Kerana CHARMS hanya basic foundation tetapi CHARMS mampu menyembunyikan any imperfection kat muka anda. Jerawat, tompok hitam, dark circle pada bawah mata, kemerah-merahan dan sebagainya.  Lets try!!

Charms foundation mempunyai 4 tona pilihan warna:
PINKISH PINKISH - kulit sand / bagi sesiapa yang ingin kelihatan pinkish
NATURAL BEAUTY - kulit sawo matang / bagi sesiapa yang ingin kelihatan yellowish
WHITE DOLLY - kulit cerah / bagi sesiapa yang ingin nampak natural
WHITE FAIRY - paling cerah / bagi sesiapa yg ingin nampak putih berseri-seri

Waktu baru apply kat muka, memang akan nampak warna foundation. Bila dah berpeluh, foundation akan blend dengan kulit kita dan akan nampak cantik. Langsung tak bercapuk. Kalau kulit sawo matang, nak nampak cerah.. boleh je pakai white fairy. SERIUS, nampak cantik!! Semua ni ada dalam bekas comel Charms Foundation 👆. Dap2 terus siap sepantas kilat. Flawless selama 8 jam tanpa berminyak! Paling best makin pakai makin kecut jerawat tu uollss😘 Lets try!!

Kini.... Anda tak perlu risau lagi... Dengan produk penjagaan diri CHARMS & STARGLOW , persoalan di benak anda akan terjawab!

Rangkaian Products CHARMS
1) Charms Foundation Cream & Cream Powder Foundation-PALING HOT!
2) Cleanser & Make Up Remover 
3) Kaisya Serum 
4) StarGlow Scrub 
5) FIG Baby Soap 
6) FIG Feminine Soap 
7) Boneeta Supplement Drink 
8) Night Spa Treatment Cream 
9) Hydra Fresh Cream (Day Cream) 
10) Lipcharms
11) Charms Toner
12) Aisha Perfume 
13) Treaplus 
14) Make up Hydrating Essence
15) Pure Revitalization Oil

Semua produk CHARMS ni adalah dari Bahan Natural & Organik, dan bebas dari bahan terlarang yang boleh merosakkan kulit, Mesra Wudhuk & Halal JAKIM. Lagi BEST , ia sangat gentle pada kulit yang sensitive dan bersifat HIPOALLERGENIK !

JOM bagitau  MAMA APAKAH JENIS & PERMASALAHAN Kulit SIS ??? In Shaa Allah , mama cuba bantu

Meyh whatsapp Mama laju2 taw. Klik je sini 👇 |  Nak Jadi agen or dropship ? Terus klik👇

www.wasap.my/60106004949

www.wasap.my/601157563769

email: ermalisa.rahman@gmail.com

http://www.id4u.my/my_ads.php?user=ID001936MY

COD Kulai - Saleng - Senai - Skudai - Johor Bahru, JB | & POSTAGE SELURUH MALAYSIA

PENGEDAR SAH CHARMS
ERMALISA RAHMAN
Beauty Consultant CHARMS
CHARMS Johor (N0002-27)
No. 1 Leading Halal Cosmetic Skincare

Agen/ pengedar Sah Charms JOHOR | 60106004949 | Pastikan pembelian anda dari agen/ pengedar sah Charms | charms, foundation, Mencegah, Merawat, Jerawat, SPF 15, berpeluh, Mesra Wudhuk, Skincare, JB, cela

#Jom cantik sihat dengan CHARMS skincare!



Foundation Mencegah dan Merawat Jerawat | 60106004949 


Keywords Tags: charms, foundation, Mencegah, Merawat, Jerawat, SPF 15, berpeluh, Mesra Wudhuk, Skincare, JB, cela




Disclaimer
This advertisement and the information related to it are provided and maintained by the advertiser. id4u.my is not responsible and can not guarantee the accuracy or completeness of this advertisement.


Sponsor Ads

1000 clicks


Ads By Google

MYR 001

51 clicks

Breast Pump Murah 601111983461

MYR 139

137 clicks

Jom Kurus Dengan Lemonex Kuala Lumpur

MYR 00

198 clicks

Enhance Microcirculation, Prevent Heart Attack | 60139809972

MYR 00

66 clicks

Agen Losyen Kurus Sejuk Effenzee +601111983461

MYR 0

196 clicks

Jus Minuman "jelly Buah" "terbaik" Pasaran Ramadhan

MYR 59

26 clicks

Cara Nak Kurus Secara Cepat Tetapi Selamat I 60126764118

MYR 0

191 clicks

Cara Mengobati Sakit Dada

MYR 470000

64 clicks

Residensi Alami

MYR 0

182 clicks

Testimoni Losyen Kurus Sejuk Effenzee Myracle +601111983461

MYR 0

168 clicks

"ac Duct Cleaning" "ac Duct Cleaning" Services Malaysia

MYR 0.00

445 clicks

Best Vitamins And Supplements For Men I Soloco Chocolate

Sponsored Links

Latest Advertisement

Premium Advertisement

Premium Advertisement



Most Popular