id4u

Welcome Welcome to our website

Sponsored Links



Premium Advertisement

Premium Advertisement

Premium Advertisement

Premium Advertisement

 foundation Terbaik Untuk Kulit Sensitif | 60106004949

 Foundation Terbaik Untuk Kulit Sensitif | 60106004949 ~ Price : MYR 001


34 clicks
Advertiser ID : Ermalisa Rahman
Contact No : 0106004949
Ads Category : Beauty & Personal Care
Update : 16-04-2019
Follow Us :
Location : Kulai Johor




Description :

Foundation Terbaik Untuk Kulit Sensitif | 60106004949

Charms Foundation (MAKE UP) adalah pelindung asas yang diperlukan oleh kulit kita supaya ianya terlindung daripada sinar UV yang membahayakan & sangat unik di mana ianya adalah foundation pertama yang menggabungkan COLLAGEN dan APPLE STEMCELL.

Ianya juga digunakan untuk menyerlahkan lagi kulit wajah dengan menutup cela-cela agar kulit nampak bersinar dan bersih. Jangan risau tentang warna-warna foundation yang berbeza dengan kulit wajah kita kerana Charms foundation akan blend dengan warna kulit kita sejurus kita berpeluh. MAGIC KAN?

Charms foundation mengandungi SPF 15 di mana kandungan SPF ini adalah yang paling normal bagi semua kulit setelah beberapa kajian dibuat.

Bahan-bahan Charms Foundation :

Apple Stem Cell
• Mengatasi masalah penuaan
• Mengembalikan keremajaan Kulit
• Mengatasi masalah Jeragat
• Mencerahkan Kulit
Kolagen
• Kolagen dapat membantu mengekalkan kecantikan.
• Untuk awet muda.
Minyak Kelapa Dara
• Minyak Kelapa Dara melembutkan dan membantu mengurangkan kekeringan dan kekenduran kulit.
• Memberi perlindungan dari sinaran ultraviolet yang membahayakan kulit anda.
Minyak Zaitun
• Untuk awet muda, anti penuaan dan menyerikan wajah.
• Untuk mengatasi masalah kulit muka berjerawat, parut atau melecur.

Kelebihan Charms Foundation :

✔Menyerlahkan lagi kulit wajah (kesan yang lebih flawless dan cerah-tidak berminyak).

✔Mencerahkan kulit dari masalah kekusaman, tona tidak sekata dan masalah kulit yang lain.

✔Memberikan perlindungan dari sinaran UV iaitu punca utama masalah jeragat

✔Menambahkan kolagen yg dapat membantu menegangkan kulit wajah.

✔Memperbaiki tisu-tisu yang rosak di bahagian yang disapukan.

✔Anti jerawat.

✔Tidak basah atau berminyak.

Tips menggunakan Charms Foundation agar nampak flawless

Langkah pertama : Pastikan wajah anda bersih sebelum menyapu CHARMS.

Langkah kedua : Guna berus / span untuk mendapat hasil yang lebih rata sempurna dan lebih tahan lama.

Langkah ketiga : Mulakan sapuan CHARMS pada bahagian tengah wajah anda iaitu kening, hidung dan dagu. Jangan lupa sapukan juga pada bawah mata dan kelopak mata supaya mudah untuk anda apabila menggunakan eye shadow.

Sangat simple kan?? Kerana CHARMS hanya basic foundation tetapi CHARMS mampu menyembunyikan any imperfection kat muka anda. Jerawat, tompok hitam, dark circle pada bawah mata, kemerah-merahan dan sebagainya. The best part in CHARMS ialah semestinya KOLAGEN & APPLE STEMCEL!! Lets try!!

Charms foundation mempunyai 4 tona pilihan warna:

PINKISH PINKISH - kulit sand / bagi sesiapa yang ingin kelihatan pinkish

NATURAL BEAUTY - kulit sawo matang / bagi sesiapa yang ingin kelihatan yellowish

WHITE DOLLY - kulit cerah / bagi sesiapa yang ingin nampak natural

WHITE FAIRY - paling cerah / bagi sesiapa yg ingin nampak putih berseri-seri

Waktu baru apply kat muka, memang akan nampak warna foundation. Bila dah berpeluh, foundation akan blend dengan kulit kita dan akan nampak cantik. Langsung tak bercapuk. Kalau kulit sawo matang, nak nampak cerah.. boleh je pakai white fairy. SERIUS, nampak cantik!!

Kini.... Anda tak perlu risau lagi...
Dengan produk penjagaan diri CHARMS & STARGLOW , persoalan di benak anda akan terjawab!

Semua produk CHARMS ni adalah dari Bahan Natural & Organik, dan bebas dari bahan terlarang yang boleh merosakkan kulit, Mesra Wudhuk & Halal JAKIM. Lagi BEST , ia sangat gentle pada kulit yang sensitive dan bersifat HIPOALLERGENIK !

JOM bagitau  MAMA APAKAH JENIS & PERMASALAHAN Kulit SIS ??? In Shaa Allah , mama cuba bantu

Meyh whatsapp Mama laju2 taw. Klik je sini 👇 |  Nak Jadi agen or dropship ? Terus klik👇

www.wasap.my/60106004949

www.wasap.my/60106004949

email: ermalisa.rahman@gmail.com

http://www.id4u.my/my_ads.php?user=ID001936MY

COD Kulai - Saleng - Senai - Skudai - Johor Bahru, JB | & POSTAGE SELURUH MALAYSIA

PENGEDAR SAH CHARMS
ERMALISA RAHMAN
Beauty Consultant CHARMS
CHARMS Johor (N0002-27)
No. 1 Leading Halal Cosmetic Skincare

#Jom cantik sihat dengan CHARMS



 Foundation Terbaik Untuk Kulit Sensitif | 60106004949


Keywords Tags: charms, foundation, sensitif, spf15, selamat, halal jakim, jerawat, jeragat, mesra wudhuk, uv




Disclaimer
This advertisement and the information related to it are provided and maintained by the advertiser. id4u.my is not responsible and can not guarantee the accuracy or completeness of this advertisement.


Sponsor Ads

1000 clicks


Ads By Google

MYR 35

123 clicks

Shampoo Santan-membantu Menyelesaikan Masalah Rambut

MYR 100

47 clicks

Cara Mengatasi Senggugut Paling Berkesan I 60126764118

MYR 139

157 clicks

Ubat Untuk Kurus Dengan Cepat

MYR 36

32 clicks

Bengkung Bersalin Paling Murah | Pahang | 01110726281

MYR 139

152 clicks

Lemonex - Petua Kuruskan Badan Dalam Seminggu

MYR 000

158 clicks

Sabah Colour Guide-sandakan | 60139809972

MYR 139

233 clicks

Lemonex Petua Nenek Moyang Kuruskan Badan

MYR 1000

235 clicks

Specialised Ac Duct Cleaning For Ot, Hospital & Buildings 2

MYR 0

17 clicks

Jtx 1000 | Fully Synthetic | 0162028456

MYR 500000

47 clicks

Karya Residensi Kg Jawa

MYR 001

19 clicks

Losyen Kurus Sejuk Paling Berkesan Effenzee 601111983461

Sponsored Links

Latest Advertisement

Premium Advertisement

Premium Advertisement



Most Popular