id4u

Welcome Welcome to our website

Sponsored Links



Premium Advertisement

Premium Advertisement

Premium Advertisement

Premium Advertisement

Vitamin C

Vitamin C ~ Price : MYR 130


792 clicks
Advertiser ID : Stuffic.com
Contact No : 0163200707
Ads Category : Beauty & Personal Care
Update : 30-05-2017
Website : Vitamin C
Follow Us :
Location : Kuala Lumpur




Description :

Mohsi Diamond Collagen Vitamin C Drink

 
BUKAN SENANG NAK CARI PRODUK YANG SESUAI DENGAN KITA !!.
================================
“Su suka buat facial treatment, dan tidak suka pakai make-up. So memang akan ada kesan-kesan parut kt wajah selepas facial, Selepas consume makin hilang parut. Bukan senang cari yang betul-betul sesuai dengan kita. Kulit makin lembut dan makin glowing, dah tidak perlu facial treatment lagi “ testimoni Su
==========================
ADA MASALAH YANG SAMA MACAM SU?
==========================
Ini tips kecantikan penjagaan wajah dalam 45 Minit dan untuk segar dan mulus wajah.
1. Lidah buaya
Sifat terapi dari lidah buaya mampu membantu mengatasi masalah ini. Lidah buaya sangat bermanfaat bagi kulit, dan dapat digunakan untuk mengubati sejumlah masalah kulit lainnya termasuk luka bakar, ruam, dan kedutan.
Untuk menghilangkan bintik coklat, Anda boleh membuat masker dengan bahan pati lidah buaya. Biarkan pati tersebut melumuri wajah Anda selama 30 - 45 minit, sebelum membilasnya.
.
2. Jus lemon
Di laman healthyfoodteam.com, jus lemon sangat bermanfaat untuk meningkatkan kualiti kulit, terutama untuk memberikan kulit lebih ringan. Lemon mengandungi sifat masam, yang dapat bertindak sebagai agen pemutih semulajadi penghapus becak kulit gelap pada wajah.
Bagaimana caranya? Cukup hanya memerah beberapa lemon dan menerapkannya terus pada kulit menggunakan kapas. Biarkan jus lemon kering sebelum Anda membilasnya. Jika Anda memiliki kulit sensitif, dianjurkan untuk mencairkan jus lemon dalam air sebelum digunakan.
.
3. Buttermilk
Tingginya asam laktik dalam kandungan buttermilk sangat bermanfaat untuk mengurangi hiperpigmentasi kulit. Untuk menggunakan buttermilk sebagai penghilang becak kulit gelap, Anda boleh terus sapukan ke bagian kulit wajah yang gelap dan biarkan hingga kering, kemudian mencucinya.
.
4. Oats
Oatmeal mampu jadi senjata paling bagus untuk mengelupaskan kulit mati dan menghilangkan masalah di wajah. Hal pertama yang Anda lakukan adalah menggiling setengah sudu oat. Kemudian tambahkan dua sampai tiga senduk teh jus lemon untuk membuat adunan. Setelah jadi, gosokkan adunan tadi pada kulit wajah secara menyeluruh dan biarkan hingga kering. Jika sudah, Anda boleh membilas dengan air suam.
 
Nak Kulit Lebih Mulus di Pagi Hari? Ini Caranya
1. LAKUKAN DRY BRUSHING
2. PILIH SABUN DENGAN KANDUNGAN MELEMBAPKAN
3. PAKAI BODY OIL / TOMATO Masker
 
Nak cara lebih mudah?..boleh consume Diamond Collagen Beauty Supplement.
.
Diamond Collagen adalah supplement yang sangat efektif untuk mengembalikan keanjalan kulit bukan sahaja wajah, bahkan seluruh badan anda termasuklah leher dan dada. Produk ini merupakan spray bawah lidah inovasi cecair yang mudah diconsume dimana-mana sahaja. Spray je bawah lidah, terus ke dalam dalam darah memintas organ dalaman untuk mengembalikan kesihatan dan keanjalan kulit – menjadikannya lebih segar wajah dan tiada lagi kulit kusam dalam masa 3 - 7 hari dengan cara semulajadi. Tak perlu mekap tebal lagi..kembalikan natural beauty kepada anda.
.
[ Testimoni Pengguna Wanita ]
Akak Siti jarang berjumpa sanak sedara kerana kekangan kerja. Hari tu ada jemputan utk hadir majlis sambutan perkahwinan, sanak sedara terkejut…Tercengang tengok muka akak Siti dah berubah… Mak sedara kata “apasal muka siti nampak lain betul sekarang? Pakai apa? Kulit tangan pun dah nmpk putih..muka nampak licin dan bertambah berseri2… Akak-akak saudara pun tegur… Pelik tiba2 dah tak ada jeragat, kulit lebih licin dan nampak cerah benar sekarang.. Bukan sorg dua tegur taw, tapi ramai termasuk rakan sekerja baru start consume...Awal2 tak kisah sangat kawan office tegur pasal ni. Tapi kalau yang jarang jumpa pun tegur pasal nampk perubahannya. Sekarang husband pun asyik puji je..pakai apa pun dah cantik je katanye..(Dari Puan Siti, Subang Jaya)
.
[ Testimoni Pengguna Lelaki ]
Wan byk bekerja diluar. Keadaan kerja begini membuatkan kulit wan menjadi cepat gelap dan kusam dek debu dan panas. Akibat debu, kulit wajah ditumbuh byk jerawat dan sensitif. Pasal jeragat dah lama ada jadi tambah-tambah stress gak tgk. Setelah diperkenalkan dengan supplement Diamond Collagen cara mudah xperlu bancuh buat Wan nak cuba coz senang nk pakai..ketika waktu kerja pun boleh spray je..Sekarang wajah dh makin cerah dan tegang. Jerawat makin susut dan menghilang. Ramai dh tegur kulit muka makin licin. Dah xpening pasai masalah kulit lagi selepas pakai Diamond Collagen. (Dari En.Wan, Jitra)
.
.
Nak tahu apa kata pengguna lain --> klik goo.gl/Z19yhd
.
ASTAXANTHIN ini paling tinggi kandungan khasiat antioksidan dan makin digunakan secara meluas di USA dan Eropah khasnya secara semulajadi dan tanpa bahan kimia. Satu produk bagi penyelesaian semua masalah anda dengan sebotol 30ML ( Dengan 600x Spray ).
.
MUDAH je, hanya perlu spray 3 kali di bawah lidah.
Formulasi ini MEMINTAS organ dalaman dan terus ke kapilari darah terus.
🚫 tak perlu bancuh
🚫 tak perlu ambil masa lama nk consume
🚫 tak perlu telan pil
.
5 SEBAB KENAPA ANDA PERLU MEMILIH SUPPLEMENT INI YANG DALAM BENTUK CECAIR
✅ Lebih menyerap 90% berbanding pil atau serbuk
✅ memberi kesan segera dan lebih efektif optimum.
✅ lebih mudah diambil, hanya perlu spray je bawah lidah (Inovasi pintasan organ dalaman).
✅ Khasiat tidak berkurangan selepas diproses, kerana masih dalam bentuk pati.
✅ Mudah disimpan dan dibawa ke mana-mana.
.
===============================
- 100% BAHAN SEMULAJADI & TANPA DADAH
- KADAR ANTIOKSIDAN YANG TINGGI
- MENDAPAT PENGIKTIRAFAN GMP
- PRODUK TULEN & KOMPREHENSIF
- SELAMAT DAN TIADA BAHAN ASING
- DIYAKINI BERKESAN & BANYAK TESTIMONI BERJAYA
- INOVASI TERBARU KOREA & EROPAH DALAM 1 PRODUK
- MAMPU MILIK & KHAS UNTUK KULIT ASIAN
===============================
.
====================
SIAPA YANG PERLU CONSUME DIAMOND COLLAGEN?
✅ Yang nak jadikan kulit putih mulus
✅ Yang nak kulit glowing & pinkish natural
✅ Yang nak kesan seawal 3-7 hari
✅ Yang nak kulit lebih gebu,anjal dan awet muda
✅ Yang kulit badan kering atau bersisik
✅ Yang nak naikkan seri wajah
✅ Yang nak kulit sihat dan dibekalkan vitamin c dan nutrisi harian yang lengkap
✅ Yang nak hilangkan jerawat / parut dan blackhead
✅ Yang nak cegah jeragat/pigmentasi kulit
✅ Yang nak kurangkan "eye bag "dan kedutan bawah mata
✅ Yang nak licinkan,melembabkan melembutkan kulit
✅ Yang nak pori-pori liang kulit wajah mengecil
✅ Yang nak merawat masalah period
✅ Yang nak dapat merawat dalaman
✅ Yang nak mengawal kolesterol badan
✅ Yang nak kuatkan stamina & otot otot badan & kuku
✅ Yang nak kurangkan rambut keguguran
.
.
SIAPA BOLEH CONSUME DIAMOND COLLAGEN:
✅ lelaki dan perempuan
✅ Berumur 8tahun keatas
✅ Perempuan Mengandung 6 bulan keatas
✅ Perempuan lepas berpantang
✅ Sebotol 30ML ( Sebulan peggunaan @ 600x Spray)
✅ Tiada pantang larang kaffein
.
biar rakan sekerja terpegun tengok depan mata makin menawan cerah berseri 1badan dan hilang jerawat semua...
jom whatsapp segera untuk harga promosi tahun baru..
.
📲 Whatsapp : 011 32546040 (Hawa)
📲 Whatsapp : 011 32546040 (Hawa)
📲 Whatsapp : 011 32546040 (Hawa)
atau
📲 klik : http://www.wasap.my/601132546040
📲 klik : http://www.wasap.my/601132546040
📲 klik : http://www.wasap.my/601132546040
.
.
Insyaallah ini puan akan dapat selepas consume DIAMOND Collagen.
✅ Lebih yakin untuk berhadapan dengan khalayak ramai terutama rakan sekerja dan kawan.
✅ Tak perlu lagi bazir masa makeup tebal2 sebab nak lindungi cela, gi reunion atau kenduri jumpa kawan-kawan lama pun confident.
✅ Yang dah ramai anak , tak dela orang cakap nampak tua dari usia!
✅ Mata-mata terus je melihat terpegun dengan perubahan puan
.
.
===============
TAWARAN BONUS
===============
✅ MOHSI BEAUTY juga akan tanggung kos pengeposan bernilai RM8 ke mana-mana alamat di seluruh Malaysia.
✅ MOHSI BEAUTY memberikan khidmat nasihat kecantikan EXCLUSIVE secara PERCUMA
✅ MOHSI BEAUTY memberikan FREE GIFT dan discount istimewa setiap tahun kepada pelanggan setia.
✅ boleh cuba consume sebulan, jika tiada kesan jaminan 100% WANG DIKEMBALIKAN
.
NAk Order dan dapatkan TAWARAN terbaru?
📲 Whatsapp : 011 32546040 (Hawa)
📲 Whatsapp : 011 32546040 (Hawa)
📲 Whatsapp : 011 32546040 (Hawa)
 
 
Stok yang ada adalah TERHAD , dapatkan segera..
.
Salam Sayang Muah-muah
MOHSI BEAUTY & HEALTH
Diamond Collagen - Supplement OPTIMUM
www.mohsibeauty.com
 
#mohsibeauty
#diamondcollagen
#suamikupalingsweet
#kolagen


Vitamin C


Keywords Tags:




Disclaimer
This advertisement and the information related to it are provided and maintained by the advertiser. id4u.my is not responsible and can not guarantee the accuracy or completeness of this advertisement.


Sponsor Ads

1000 clicks


Ads By Google

USD 90

18 clicks

Best Body Kit Manufacturers

MYR 90

17 clicks

Aloe Vera Forever Living | 60195760961

MYR 0.00

75 clicks

Episor-ubat Sakit Lutut Acl

MYR 500000

43 clicks

Karya Residensi Kampung Jawa

MYR 00

32 clicks

Joielle Baby Chest & Tummy Rub

MYR 1250

146 clicks

Kambing Golek Untuk Majlis

MYR 10

32 clicks

Hunna | 0149758033

MYR 000

140 clicks

Ubat Kuat Soloco Chocolate Candy Online

MYR 0.00

57 clicks

Bentuk Badan Lebih Menarik Dengan Pink Lady

MYR 130

573 clicks

Ubat Cegah Kencing Manis

MYR 35

128 clicks

Buy Shampoo Santan Here | 0134954585 | Taiping

Sponsored Links

Latest Advertisement

Premium Advertisement

Premium Advertisement



Most Popular