id4u

Welcome Welcome to our website

Sponsored Links



Premium Advertisement

Premium Advertisement

Premium Advertisement

Premium Advertisement

Travelog Emas Public Gold Hafizul Hakim

travelog emas public gold hafizul hakim ~ Price : MYR 20


42 clicks
Advertiser ID : Alias Mohd
Contact No : 60197562974
Ads Category : Book & Literature
Update : 21-12-2018
Follow Us :
Location : Malaysia




Description :

Macam mana aku nak beli emas? Duit gaji tak sampai hujung bulan pun kekadang dah kosong!

  1. Ramai di antara anda mungkin pernah dengar nama Hafizul Hakim tapi tidak tahu kenal beliau lebih rapat. Dia merupakan Triple Star Master Dealer termuda di Public Gold.
  2. Dia telah layak ke Sales Incentive Trip sebanyak 6 kali! Pencapaian yang amat luar biasa bagi seorang yang muda.
  3. Apakah rahsia beliau? Bagaimana dia berjaya meyakinkan orang beli emas dengan amaun yang besar dan banyak?
  4. Dengan Buku Travelog Emas ini, anda akan kenal beliau dengan lebih rapat melalui pengalaman yang dilalui sepanjang 9 tahun Bersama Public Gold.
  5. Sesuai dijadikan sebagai hadiah sesama suami isteri, bakal pasangan hidup dan untuk anak-anak yang bakal masuk alam pekerjaan.
  6. Di dalam buku ini, beliau berkongsi pengalaman bagaimana emas dapat bantu menyelesaikan masalah ramai orang:

1. Simpanan asyik bocor

2. Panduan simpan emas cara selamat dan patuh shariah

3. Tatacara panduan belian emas.

4. Cara menguruskan kewangan sejak dari mula di alam pekerjaan.

 

DAPATKAN SENASKHAH SEKARANG!


travelog emas public gold hafizul hakim


Keywords Tags: travelog emas hafizul hakim public gold




Disclaimer
This advertisement and the information related to it are provided and maintained by the advertiser. id4u.my is not responsible and can not guarantee the accuracy or completeness of this advertisement.


Sponsor Ads

1000 clicks


Ads By Google

MYR 10

371 clicks

Sabun Darkey Murah

MYR 0

25 clicks

Jtx 1000 | Sungai Petani | 0162028456

MYR 80

41 clicks

Cara Membuat Detox Kempiskan Perut | 60126695235

MYR 70

1351 clicks

Ubat Sakit Lutut Join8

MYR 0.00

22 clicks

Produk Tenaga Batin Lelaki I +60137443815

MYR 35

146 clicks

Shampoo Santan-membantu Menyelesaikan Masalah Rambut

MYR 0.00

147 clicks

Harga Pink Lady Murah Di Malaysia

MYR 37

345 clicks

Eyes From The Abyss Hadi Fayyadh | Subang Jaya | 0123874228

MYR 89

148 clicks

Ubi Jaga | Kurus | Tenaga | Lelaki | Sihat

MYR 0

833 clicks

Beli Kolagen Supplement Melaka

USD 90

20 clicks

Car Body Kits Manufacturers

Sponsored Links

Latest Advertisement

Premium Advertisement

Premium Advertisement



Most Popular