id4u

Welcome Welcome to our website

Sponsored Links



Premium Advertisement

Premium Advertisement

Premium Advertisement

Premium Advertisement

Supplier Bengkung

supplier bengkung ~ Price : MYR 85


47 clicks
Advertiser ID :
Contact No : 60194054911
Ads Category : Baby, Kids & Mum
Update : 13-11-2018
Follow Us :
Location : Malaysia




Description :

[PERHATIAN BUAT SEMUA IBU IBU YANG MALAS BERBENGKUNG SEBAB RASA SUSAH NAK KE TOILET DALAM PANTANG ]

Ibu-ibu sekarang dah ramai yang tak boleh ikut cara berpantang orang lama lama - especially time BERBENGKUNG.

.

BENGKUNG EKSPRESS MAK KUNTUM ada jalan penyelesaiannya;

 

BESTNYA SEBAB . . .
===============

✔️SELESA - Kain cotton belacu 100% . Tak panas tapi masih boleh elakkan badan dari masuk angin. Sesuai sangat untuk dalam tempoh berpantang. Nak pakai 8-12 jam sehari pun takda masalah. Dan kalau bergerak pun tak rimas, sebab bengkung ini sangat kemas jahitannya

✔️SENANG PAKAI - Sangat praktikal, pakai sendiri je. Cangkuk zigzag mcm tali kasut kat depan. Boleh adjust ikut saiz dan selesa.Y ang best boleh pakai sendiri tanpa bantuan org lain nak perkemaskan bengkung tu.

✔️BADAN TAK SAKIT - Sebab bengkung ni tak ada tulang yg macam korset. Paling best, bengkung ni boleh ikut bentuk badan kita. Untuk yang sakit belakang, bengkung ni dapat memperkukuhkan kedudukan tulang pinggul.

✔️ADA ZIP SISI - Jika nak ke toilet cukup express  - hanya buka sahaja zip sisi terus dah leh sampai hajat besar atau kecik. Jimat masa.

✔️SUPER ADJUST SAIZ - Lagi satu istimewa bengkung ni boleh pakai dari saiz S sampai XXL - hanya adjust zip express saiz ikut tagging saiz yg ada di bahagian belakang bengkung. Sangat mudah.

✔️BOLEH DIWARISI - Bengkung ni boleh diwarisi oleh adik, sedara, anak sedara, anak kita juga kalau pandai jaga, sebab saiznya yang multi adjust.

==========================
MACAM MANA? SANGAT EFEKTIF TAK? TAK ADA ALASAN LAGI UNTUK BERBENGKUNG?

DAPAT BANTU ANDA DALAM PANTANG?
==========================

📌mengempiskan perut
📌membentuk kembali tubuh ibu yang kembang semasa mengandung
📌mengangkat rahim
📌mengetatkan bahagian perut yang menggelebeh akibat daripada bahagian otot perut yang lemah 
📌membantu postur tubuh ibu dalam sesi penyusuan badan

.

.

NAK CARI KAT MANA?
===============

👇👇Terus klik kat sini  👇👇 

BENGKUNG EKSPRESS MAK KUNTUM 

 
#bengkungmoden #letscantik #letsbengkung #bengkungpantang #bengkungmurah #bengkungzip #bengkunginstant #bengkungczer #bengkung #bengkungplussize #bengkungcekak #bengkungcangkuk #cekakbengkung #bersalinczer #bengkungkesihatan #bengkungperut #bengkungmudah #bengkungibu #bengkungexpress #bengkungceaser #bengkungviral #bengkungmalaysia #bengkungmodenpremium #bengkungberzip #bengkungtradisional #bengkungbersalin #bengkungkurus #bengkungtraditional #bengkungtalizip #berpantang #berpantangsendiri #bengkungonline #bengkungajaib #bengkungmodern #bengkungselesa #sayajualbengkung #bengkungberkualiti #bengkungmelaka #bengkungselangor #bengkungjohor #bengkungnegerisembilan #bengkungperempuan

supplier bengkung

supplier-bengkung



supplier bengkung


Keywords Tags: bengkung ekspress mak kuntum, bengkung bersalin best, cara pakai bengkung moden bersalin




Disclaimer
This advertisement and the information related to it are provided and maintained by the advertiser. id4u.my is not responsible and can not guarantee the accuracy or completeness of this advertisement.


Sponsor Ads

1000 clicks


Ads By Google

MYR 0

166 clicks

0107967422

MYR 00

19 clicks

Tinted Residential And Building I+60182572826&+60380664432.

MYR 10

31 clicks

Rawatan Bekam Di Area Bangi

MYR 60

207 clicks

Madu Kelulut Khasiat

MYR 370000

61 clicks

Residensi Alami

MYR 0

194 clicks

Ubi Manis Di Jual 0105428584

MYR 00

129 clicks

Cuci Salur Darah Sihat&kuat | Ubatjantung.com | 60192029972

MYR 0

130 clicks

Jtx 1000 | Pengedar | Agent | Gombak | 0162028456

MYR 0

297 clicks

Oxy Bubble | Mask Korean | By Va Skincare

MYR 001

31 clicks

Ubat Kurus Berkesan Green Cofftea Cellusoft 601111983461

MYR 0

89 clicks

Jual Rumah Seksyen 27 Shah Alam

Sponsored Links

Latest Advertisement

Premium Advertisement

Premium Advertisement



Most Popular