id4u

Welcome Welcome to our website

Sponsored Links



Premium Advertisement

Premium Advertisement

Premium Advertisement

Premium Advertisement

Bengkung After Cesarean

bengkung after cesarean ~ Price : MYR 85


27 clicks
Advertiser ID :
Contact No : 60194054911
Ads Category : Baby, Kids & Mum
Update : 08-11-2018
Follow Us :
Location : Malaysia




Description :

[PERHATIAN BUAT SEMUA IBU IBU YANG MALAS BERBENGKUNG SEBAB RASA SUSAH NAK KE TOILET DALAM PANTANG ]

Ibu-ibu sekarang dah ramai yang tak boleh ikut cara berpantang orang lama lama - especially time BERBENGKUNG.

.

BENGKUNG EKSPRESS MAK KUNTUM ada jalan penyelesaiannya;

 

BESTNYA SEBAB . . .
===============

✔️SELESA - Kain cotton belacu 100% . Tak panas tapi masih boleh elakkan badan dari masuk angin. Sesuai sangat untuk dalam tempoh berpantang. Nak pakai 8-12 jam sehari pun takda masalah. Dan kalau bergerak pun tak rimas, sebab bengkung ini sangat kemas jahitannya

✔️SENANG PAKAI - Sangat praktikal, pakai sendiri je. Cangkuk zigzag mcm tali kasut kat depan. Boleh adjust ikut saiz dan selesa.Y ang best boleh pakai sendiri tanpa bantuan org lain nak perkemaskan bengkung tu.

✔️BADAN TAK SAKIT - Sebab bengkung ni tak ada tulang yg macam korset. Paling best, bengkung ni boleh ikut bentuk badan kita. Untuk yang sakit belakang, bengkung ni dapat memperkukuhkan kedudukan tulang pinggul.

✔️ADA ZIP SISI - Jika nak ke toilet cukup express  - hanya buka sahaja zip sisi terus dah leh sampai hajat besar atau kecik. Jimat masa.

✔️SUPER ADJUST SAIZ - Lagi satu istimewa bengkung ni boleh pakai dari saiz S sampai XXL - hanya adjust zip express saiz ikut tagging saiz yg ada di bahagian belakang bengkung. Sangat mudah.

✔️BOLEH DIWARISI - Bengkung ni boleh diwarisi oleh adik, sedara, anak sedara, anak kita juga kalau pandai jaga, sebab saiznya yang multi adjust.

==========================
MACAM MANA? SANGAT EFEKTIF TAK? TAK ADA ALASAN LAGI UNTUK BERBENGKUNG?

DAPAT BANTU ANDA DALAM PANTANG?
==========================

📌mengempiskan perut
📌membentuk kembali tubuh ibu yang kembang semasa mengandung
📌mengangkat rahim
📌mengetatkan bahagian perut yang menggelebeh akibat daripada bahagian otot perut yang lemah 
📌membantu postur tubuh ibu dalam sesi penyusuan badan

.

.

NAK CARI KAT MANA?
===============

👇👇Terus klik kat sini  👇👇 

BENGKUNG EKSPRESS MAK KUNTUM 

 
#bengkungmoden #letscantik #letsbengkung #bengkungpantang #bengkungmurah #bengkungzip #bengkunginstant #bengkungczer #bengkung #bengkungplussize #bengkungcekak #bengkungcangkuk #cekakbengkung #bersalinczer #bengkungkesihatan #bengkungperut #bengkungmudah #bengkungibu #bengkungexpress #bengkungceaser #bengkungviral #bengkungmalaysia #bengkungmodenpremium #bengkungberzip #bengkungtradisional #bengkungbersalin #bengkungkurus #bengkungtraditional #bengkungtalizip #berpantang #berpantangsendiri #bengkungonline #bengkungajaib #bengkungmodern #bengkungselesa #sayajualbengkung #bengkungberkualiti #bengkungmelaka #bengkungselangor #bengkungjohor #bengkungnegerisembilan #bengkungperempuan

bengkung after cesarean

bengkung-after-cesarean



bengkung after cesarean


Keywords Tags: bengkung ekspress mak kuntum, bengkung bersalin best, cara pakai bengkung moden bersalin




Disclaimer
This advertisement and the information related to it are provided and maintained by the advertiser. id4u.my is not responsible and can not guarantee the accuracy or completeness of this advertisement.


Sponsor Ads

1000 clicks


Ads By Google

MYR 0

187 clicks

Apa Itu Takaful

MYR 000

38 clicks

Forea Foundation | Magic Foundation 601111983461

MYR 199

32 clicks

Skin Care Dr Lauranne Seremban I 0197493984

MYR 0

47 clicks

Shampoo | Garam Buluh | Kuala Lumpur | 0162028456

MYR 130

787 clicks

Diamond Collagen Vitamins C

MYR 69

55 clicks

Ubat Kurus Berkesan Selamat Drinxtox Effenzee +601111983461

MYR 60

33 clicks

Madu Asli Kelulut Al Raisha I 60126764118

MYR 0

179 clicks

Ubat Legakan Sakit Lutut|effenzee Myracle|+601111983461

MYR 0

33 clicks

Sewa Kereta Murah Area Damansara Perdana | 013 612 6060

MYR 0

143 clicks

Selangor Tukang Urut Thabib Imran | 0133819296

MYR 35

139 clicks

Shampoo Santan Myhomelab - 0134954585

Sponsored Links

Latest Advertisement

Premium Advertisement

Premium Advertisement



Most Popular